Opis
Kod EAN: 5901890065887
2,00 zł
| Waga | 0.032 kg |
|---|---|
| Wymiary | 5.5 × 5.5 × 0.19 cm |
| Settings | Taśma izolacyjna VINI-Japan #102 0.15x19x10 biała NAR0511 remove | Cyna 0.56mm/250g Sn60Pb40 CYNEL LUT0104-250 remove | Cyna 0.25mm/250g Sn60Pb40 CYNEL LUT0101-250 remove | Cyna 0.50mm/500g Sn60Pb40 CYNEL LUT0103-500 remove | Cyna 3mm/1000g Sn60Pb40 CYNEL remove | Cyna 0.50mm/100g Sn60Pb40 CYNEL LUT0103-100 remove | ||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Name | Taśma izolacyjna VINI-Japan #102 0.15x19x10 biała NAR0511 remove | Cyna 0.56mm/250g Sn60Pb40 CYNEL LUT0104-250 remove | Cyna 0.25mm/250g Sn60Pb40 CYNEL LUT0101-250 remove | Cyna 0.50mm/500g Sn60Pb40 CYNEL LUT0103-500 remove | Cyna 3mm/1000g Sn60Pb40 CYNEL remove | Cyna 0.50mm/100g Sn60Pb40 CYNEL LUT0103-100 remove | ||||||||||||||||||||||||
| Image | ||||||||||||||||||||||||||||||
| SKU | 5901890065887 | 5902884600756 | 5902884600732 | 5902884600855 | 5902884601708 | 5902884600053 | ||||||||||||||||||||||||
| Rating | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Price | 2,00 zł | 75,00 zł | 135,00 zł | 130,00 zł | 240,00 zł | 40,00 zł | ||||||||||||||||||||||||
| Stock | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Availability | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Add to cart | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Description | ||||||||||||||||||||||||||||||
| Content | Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5901890065887 | Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5902884600756 | Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5902884600732 | Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5902884600855 |
Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5902884601708 | Pobierz instrukcję obsługi Kod EAN: 5902884600053 | ||||||||||||||||||||||||
| Weight | 0.032 kg | 0.27 kg | 0.27 kg | 0.525 kg | 1.25 kg | 0.107 kg | ||||||||||||||||||||||||
| Dimensions | 5.5 × 5.5 × 0.19 cm | 6.5 × 6.5 × 3.5 cm | 6.5 × 6.5 × 3.5 cm | 6.5 × 6.5 × 6.7 cm | 7 × 7 × 8 cm | 5 × 5 × 2.2 cm | ||||||||||||||||||||||||
| Additional information |
|
|
|
|
|
|